Bygget igång

Så är äntligen bygget igång på riktigt. 70 helt egna kvadratmeter verkstad och kontor!

Ja, kontor har jag ju haft en mängd olika innan men nu kan jag samla alla olika yrken och intressen under samma tak, vilket ska blir helt otroligt skönt. Vad tid jag kommer att spara. Alla gånger jag packat och packat upp datorer, block, kameror, materialprover, ritningar, presentationsboards, externa hårddiskar, ritverktyg – ”you name it”!
Allt man ska ha i huvudet så att man inte glömmer något. Alla dessa kassar och väskor och händer och axlar som inte räcker till. Snart slut med det!

Nu skannar jag nätet efter allt möjligt: belysning, hurtsar, kök, spolbox, diskbänkar, dragskåp och allt vad det är jag behöver. Letar efter en koppartryckspress också som tar lite större dimensioner – om någon skulle ha en ”stående”.

”HåltagningsJögga” har varit på plats och bilat och sågat i bottenplattan för avlopp och vatten. Näst på tur är att bygga upp väggar igen i den nu helt tomma boxen! Blir inte så många dock eftersom det mesta ska få vara öppet i fortsättningen. Ljuset kommer att flöda från två håll när alla ljusinsläpp är återställda på sina ursprungliga lägen och jag vill ha det så ljust och luftigt som möjligt.

Ser på det hela ut att kunna bli riktigt bra och det är bara 1,3 km hemifrån säger Runkeeper  : )

Kvällsjobb grafikverkstad

Kvällsjobb i den blivande grafikverkstaden